EHBO Lessen 2023

– EHBO cursus EHBO Westerhaar Vriezenveensewijk –

Leer reanimeren en uitgebreid Eerste Hulp te verlenen bij zowel volwassenen als kinderen.

Hoe reanimeer je een volwassene of een kind? Hoe gebruik je een AED bij een hartstilstand? Wat doe je bij brandwonden? Je leert dit en nog veel meer tijdens de cursus Diploma Eerste Hulp van het Oranje kruis en bij EHBO vereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Er kunnen overal ongelukken gebeuren, op het werk, thuis of op straat. Denk aan een hartstilstand, vallen, vergiftiging en verbranding. Door het volgen van de cursus Diploma Eerste Hulp leer je op de juiste wijze Eerste Hulp te verlenen aan volwassenen én kinderen.

Wie kan de cursus Diploma Eerste Hulp volgen?

De cursus Diploma Eerste Hulp is voor iedereen die uitgebreid wil leren over het verlenen van eerste hulp aan volwassenen én kinderen. De cursus Diploma Eerste Hulp is ook geschikt voor als je wilt werken in de beveiliging, als ambulancechauffeur of als vrijwilliger bij de plaatselijke EHBO-vereniging. Tip: volg de cursus met een partner, vriend of collega.

Wat zijn de kosten van een EHBO Cursus ?

De kosten voor de volledige cursus zijn 200,- p.p.

Inhoud van de EHBO-cursus Diploma Eerste Hulp

De cursus Diploma Eerste Hulp bestaat uit 30 uur praktijktraining op onze cursuslocatie in Westerhaar-Vriezenveensewijk . In de uitgebreide cursus worden de veelvoorkomende letsels bij volwassenen én kinderen, de reanimatie en het gebruik van de AED behandeld.

Het Oranje Kruis Diploma

Ben je geslaagd voor je examen?

Dan ontvang je het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis digitaal. Dit diploma geeft aan dat jouw EHBO-kennis en -vaardigheden voldoen aan de eisen van Het Oranje Kruis. Het diploma is twee jaar geldig en is gemakkelijk te verlengen met een herhalingscursus.

Aanmelden en of wil je meer informatie dit kan via onze secretaris Margreet de Jager mailadres : secretariaatehbowesterhaar@gmail.com website : https://www.ehbowesterhaar.nl/

Vergoeding door de zorgverzekeraar

Veel van de EHBO-cursussen die je kan volgen bij EHBO Westerhaar-Vriezenveensewijk worden door de zorgverzekeraar voor een groot deel vergoed. De vergoeding kan oplopen tot wel 100 procent. Benieuwd naar jouw vergoeding? Check hier je vergoeding. https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/ehbo-cursus